HTML

Rockerek.hu avagy az emberi szemét

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Chopper az antifa írtó

2009.05.20. 21:11 Rckerek.hu avagy az emberi szemét

Talán ő a kedvenc emberem a rockereken. Igazi Alföldi redneck egy kis szakmunkásbajusszal, egyszerűen látszik rajta mennyire lázad a rendszer ellen.

 

Nézzük csak az adatlapját: http://rockerek.hu/Chopper

1.

Kedvenc együttesei :
4-Skins, ABH, Anti-Nowhere League, ANV, Archívum, Auróra, Böhze Onkelz, Chaos U.K, Cpg, Crass, Discharge, Divizió88, Elit Osztag, ETA, FORWARD AREA, GBH, Landser, Lenin-körút, Midgars Söner, Mos-OI!, Motörhead, Nemzeti Front, No Remorse, OIdoxie, OneWay System, Peter and the testtube babies, Sex Pistols, Skrewdirver, The Business, The Exploited, Toy Dolls, U.K. Subs, Valhalla, Vádló Bitofák, Vendetta, Vice Squad

Még egy "kezdő" punk számára is megdöbbentő a látvány. Chaos UK és Skrewdirver(öhömm öhömm nem is csodálkozom, hogy nem tudja leírni az egyik kedvenc zenekarja nevét, nehéz nyelv az angol)

Nézzük tovább: a Divizió88 irodalmi igényességű szövegeivel (népcsoportok kiírtás és további nyalánkságok) szintén összeillik a GBH vagy esetleg a UK Subs munkáságával. Colin Abrahall de még szerintem Ian Stuart is sírva fakadna ha meglátná ezt a kis listát.

De ne is hibáztassuk Chopper barátunkat ugyanis biztosan csak a hiányos nyelvtudás miatt ilyen vegyes ez a kis szösszenet. A kötelező szavakar biztos érti: "Chaos", "Fuck the police", "Anarchy" és neki ennyi elég is.

2. Szeret

Szeret :
Fegyverek minden mennyiségben, a hazámat, a szerelmemet ,jó italokat (sör,bor,pálinka..stb.), Punisher képregények, katonaság, SAS (special air service), történelem, Vietnámi háborus filmeket, zombis filmeket, 77-82-es brit punk zenéket, brit skinhead zenét , amikor bunyóközben nem törik el az orrom, kora reggel a napalm illatát,

Katonaság??? Micsoa??? Hát persze ezen sem lepődök meg hisz a punk mindig is háború párti volt. Minden bizonnyal Chopper fiam.

Történelem???? Hát ez elég hihetetlenül hangzik. Az az igazság, hogy neked nem hogy a punk történelemről de a világ történelméről sincs az ég világon semmi fogalmad. Nyiltan tagadod a holokausztot (és igen az oroszok is ugyanúgy milliókat öltek meg  és én ezt nem is tagadom) Hitler vagy Szálasi magyarországán te is csak egy másod vagy harmadrangú szolganép lettél volna.

Zombis filmek: hát valóban, a zombikra hasonlítassz leginkább.

3. Utál ( elég hosszú a lista, nagyon szar életed lehet ha mindenkit utálsz)

Sharpokat,Rashokat ,antifa komcsi punkokat, cigányokat, zsidókat, szarkeverőket, divat embereket, internetharcosokat, szájhősöket, aki 20000 méterről kemény de 2 méterről beszarik, ska-sokat, reaggét, hippiket, liberálisokat, zsidó bérenceket, politikusokat (tisztelet a kivételnek) ingyenélőket, burzsoákat, bevándorlókat, azokat akik a faji egyenlőségért harcolnak, azokat akik holokamu megemlékezésre járnak, cionistákat, emo-kat, állatkinzókat, beképzelteket, önimádokat,buzikat, drogosokat,drogdílereket, cigánybünőzőket, amikor a lőszerhűvely elakad az adagolonál, okoskodokat, ha a nemzetet gyalázzák,

Sharpok (szerintem valójában azt se tudod kik is ők ajnálom)

politikusokat (tisztelet a kivételnek): Vona Gábor és Morvai Krisztina? :)

A nemzetgyalázáshoz meg csak annyit, hogy Te és a köcsög náci haverjaid gyalázzák a nemzetet azzal, hogy horogkeresztes zászlókkal pózolnak, a magyar címeres felvarrójukat egy 88-assal (88=HH=Heil Hitler) kombinálják a bomber dzsekijükön. PATKÁNYOK VAGYTOK!

4. Magáról

Chopper vagyok, a kőkemény brutális ninja aki az antifák kiirtására szentelte az életét!!! Értek a mesterlövészethez, mindenféle lőfegyverhez, robbanóanyagokhoz, és alkohol pusztitáshoz. 3km-ről letudok lőni egy drogdílert. Aki hozzá mer nyúlni a barátnőmhöz, az felér egy halálos ítélethez.

Nyilván már több száz antifaisztát kivégeztél a brutális fegyvereiddel és elástad őket a putri mögött. Gondolom már a dílerektől sem kell félteni az ember gyerekét a környéken, sőt már a cukrosbácsikat és halomra ölted. Kellj fel, mert bilibe lóg az ujjad. 

Most pedig nézzük a képeit:

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090520/chopperiwiw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090520/chopperiwiw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
 

 <img src="http://kepfeltoltes.hu/090520/chopperiwiw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofrockerek.blog.hu/api/trackback/id/tr391134332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2009.11.12. 16:52:36

Hát alapanyag van a bloghoz, az tuti. :D:D
süti beállítások módosítása